Ii iubesti pentru.....
Ii iubesti pentru prima miscare in pantece, atunci cand te simti cel mai fericit om de pe pamant, cand stii ca-n tine creste VIATA..

Ii iubesti pentru mandria, usurarea, miracolul si incantarea cu care-ti tii pentru prima oara-n brate pruncul..

Ii iubesti pentru emotia primei alaptari cand realizezi legatura inegalabila intre doua fiinte.

Ii iubesti pentru primul gangurit, primul dintisor, primii pasi si mai ales primul MAMA.

Ii iubesti pentru lectiile de viata pe care ti le dau zilnic, pentru exemplul de altruism ,iertare, daruire de sine si uitare.

Ii iubesti ...cand realizezi ca PUTEREA TA sta doar in ei, ca-ti dau motivatie si putere sa poti trece peste orice provocare, necaz, lipsa sau cadere. Te ridica cu asa o usurinta ca uiti pe loc momentele urate. Cu doar doua manute intinse catre tine reusesc sa-ti aduca lacrimi de fericire.

Ii iubesti cand ii vezi atat de frumosi, curati, gingasi si realizezi ca fara ei te simti impartita, ca doar impreuna cu ei te simti FEMEIE..

Ii iubesti pentru tracul primei serbari din viata lor, a primelor emotii si lacrimi abia stapanite, prima poezie rostita in fata atator ochi atintiti asupra lor.

Ii iubesti cand ii vezi luandu-se de mana aproape fara sa clipeasca chiar daca acum cateva clipe s-au certat de la o jucarie .

Ii iubesti pentru grija pe care-o dovedesc instant atunci cand le oferi ceva si zic: Da' Mona are? Da-mi dai si pentru Mona?

Ii iubesti atunci cand ii trimiti dupa mici cumparaturi si vin cu punga rupta si cartofii in buzunare ))
Ii iubesti pentru acea sincera imbratisare dupa doar o singura zi de despartire in care ca vantul se indreapta  catre ea ea ,pupand-o , intreband curios: ce faci tu?

Ii iubesti pentru poznele la care razi cu lacrimi, pentru inocenta, puritate,jocurile nevinovate, gandul curat si lacrima de fericire.


Nu as termina dac-ar fi sa insir miile de motive pentru care ii iubesti.
Sunt TOTUL in viata unui parinte. Stiu..actionam sub impulsul stresului, grijilor, nervilor si nu stim sa ne bucuram pe moment pentru tot ceea ce fac, dar uite ca si amintirile te pot face sa retraiesti fiecare moment si sa afirmi: SUNT FERICITA.